організація діяльності
комунальне некомерційне підприємство
Як забезпечити медперсонал харчуванням без ризику для неприбутковості
СИТУАЦІЯ
КНП планує забезпечити харчуванням персонал, залучений до лікування хворих на COVID-19. Які є способи утілити план? Чи не втратить заклад неприбуткового статусу? Адже колдоговір «зарплатного» харчування не передбачає.
РОЗВ’ЯЗАННЯ
Є два способи забезпечити працівників харчуванням — нараховувати доплату або замовляти обіди. Обидва потребують змін до колдоговору.
Підкажемо, як та в яких документах регламентувати харчування працівників, щоб не наразитися на ризик втратити неприбутковий статус. Експерт проаналізував висновки податківців та підготував для вас інструктаж з оподаткування харчування.
Щоб прочитати статтю, увійдіть у свій акаунт. Якщо не маєте його – зареєструйтеся та отримайте демодоступ
Маю акаунт
Увійти
Я – гість
Отримати демодоступ